Jordi Magrià

Qui soc

/

Que faig

/

Per a qui ho faig

Creative media - Il·lustrador

Vaig cursar els meus estudis a l'escola Elisava, l'any 1985 compaginant-los com a dissenyador a l'empresa Airgam, on vaig crear, entre altres, la línia dels Airgam Comics.

En acabar vaig entrar a treballar a la multinacional Chupa Chups com a il·lustrador, aleshores no hi havia ordinadors i la meva eina principal de treball era l'aerògraf.

Dos anys més tard em vaig establir per compte propi, com a freelance, treballant per estudis de disseny de l'envergadura de Contrapunto, BBDO, i altres.

Des d'aleshores ha plogut molt i he tingut la sort de participar en projectes prou interessants i per un ventall molt ampli de clients.

Les tecnologies han evolucionat de manera vertiginosa i això m'ha donat peu a diversificar la feina i entrar en el món dels audiovisuals fent produccions de vídeo, animacions flash i les recents animacions amb HTML5.

 

Us puc oferir tota l'experiència de tants anys al peu del canó a un preu molt competitiu. Resoldre des d'un petit pictograma a una il·lustració complexa o en 3D, fer una producció de vídeo per a webs o fires internacionals, sense grans pretensions ni mitjans, però amb una qualitat més que acceptable a uns preus mínims, animacions HTML5 per a editorials o webs.

 

Aquí hi trobareu una mostra dels meus treballs, els he seleccionat en funció de la diversitat, per donar una idea global de tot el que he fet i faig actualment.

 

No dubteu en posar-vos en contacte amb mi, segur que plegats farem una bona feina.

Orient 78-84  - Sant Cugat del Vallès     Mòb: 655 34 0702     jordi@magria.com